De geluksatlas

Welke plek in Nederland doet jou het allerbeste? Met deze vraag is de geluksatlas tot stand gekomen. Via honderden gesprekken en inspirerende uitstapjes naar onontdekte wegdroomplekken en beroemde trekpleisters. Telkens weer vanuit het uitgangspunt: Waar laad je op? Uiteindelijk biedt het boek een selectie van 50 bijzondere plaatsen, die elk, in hun diversiteit, iets over de kracht van Nederland zeggen. De plekken hebben één woord gekregen dat aangeeft wat daar op die ‘geluksplek’ te ontvangen valt. Natuurlijk is dat iets persoonlijks, of niet? In de loop der tijd, eeuwen vaak, heeft iedere plek zijn eigen specifieke sfeer gekregen.
Boek Gelukkig Utrecht op pad met duurzame doeners

Bestel De geluksatlas

Prijs: €14,70 (excl. €3,50 verzendkosten).
2 boeken: €25 zonder verzendkosten

Heb je zin in een wild strand met losbandige zeehonden? Broederschap in de achtertuin van Vincent en Theo van Gogh? Dynamiek bij een skyline aan het water? Of het boerenverstand in een hemels huiskamertje?

Onze wens is dat je met dit boek – en alle volgende boeken die aan de hand van jullie tips en belevenissen tot stand komen – op pad gaat naar de plaats waar je je kunt opladen met energie die je op dat moment nodig hebt. Dat is voor iedereen anders. Ontdek en beleeft dat Nederland geen ‘plat’ land is, maar een land dat iedereen die hier korter of langer verblijft veel te bieden heeft. Een land vol inspiratie. Ervaar het geluk met De Geluksatlas

Verschenen recensies

Laat je inspireren door onze andere boeken